Special- ansiktsbehandlingar

 

 

Sköna behandlingar och professionell service

Speciabehandlingar

Caretech Hydrogen

Första hudvårdsmaskinen som rengör och tar bort gifter djupare än ytan samt förebygger tecken på att åldras. En 4-fasers behandling med väteanrikat rent vatten. Behandlingarna är sköna och resultatet ser och känner man genast efteråt.

 

Infuzion System

Infuzion System är en effektiv och nålfri injektionsbehandling där man kan behandla t.ex. ansiktet, halsen, decoltén eller händerna. Specialområden så som mörka ringar runt ögonen, nasolabieveken och huden kring munnen kan behandlas.

Cartech RF - Cryo

Behandlingsprogrammet är effektivt. Rynkor och mörka ringar kring ögonen är områden som behandlingen hjälper bra mot. Också hamsterpåsar, munrynkor och hängig och rynkig hud på halsen kan behandlas.

IN17 syrebehandlingar

Cinderella Peel är en mjölksyrebehandling som ger huden lyster, minskar porerna och jämnar ut rynkor. CC Peel är en azelainsyrebehandling för oren hud med acne eller rosacea-tendenser.

Microneedling

Behandlingen lämpar sig för att behandla ärr, rynkor och för att uppnå en smidigare hud. För att få bästa resultatet av microneedling, lönar det sig att satsa på 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

Dibi - specialansiktsbehandlingar

Skräddarsydda specialbehandlingar just för din hud. Age Method ger spänst åt ansiktshuden, Filler Code baserar sig på entsymologi och fyller rynkorna och Time of Ritual kombinerar spa-världen och effektiva produkter.

Soita ja varaa aika!

040 556 0374

Avoinna:

Tiistaista perjantaihin 9-17
Illat ja lauantait sopimuksen mukaan

Kauppiaskatu 16
21600 Parainen