Special- ansiktsbehandlingar

 

 

Sköna behandlingar och professionell service

Speciabehandlingar

Caretech Meso

Den nålfria mesoterapimaskinen använder högfrekvens elektroporation samt elektro-osmos som gör att dina celler är mer mottagliga för de effektiva verkande ämnena. Denna innovation har fått Nobels pris och är ett tryggt och hygieniskt alternativ till mesoterapi med nålar.

Infuzion System

Infuzion System är en effektiv och nålfri injektionsbehandling där man kan behandla t.ex. ansiktet, halsen, decoltén eller händerna. Specialområden så som mörka ringar runt ögonen, nasolabieveken och huden kring munnen kan behandlas.

Cartech RF - Cryo

Behandlingsprogrammet är effektivt. Rynkor och mörka ringar kring ögonen är områden som behandlingen hjälper bra mot. Också hamsterpåsar, munrynkor och hängig och rynkig hud på halsen kan behandlas.

BTB13 Skin therapy ansiktsvård

BTB13 baserar sig på en finsk innovation som skyddar hudcellerna, förbättrar deras friska aktivitet och aktiverar förnyelsen av dem. BTB13 är en formel som är utvecklad och kliniskt testad av en grupp stamcellsforskare i Uleåborg. BTB13 passar också bra för dig med känslig hud.

Microneedling

Behandlingen lämpar sig för att behandla ärr, rynkor och för att uppnå en smidigare hud. För att få bästa resultatet av microneedling, lönar det sig att satsa på 3-5 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

Dibi - specialansiktsbehandlingar

Skräddarsydda specialbehandlingar just för din hud. Age Method ger spänst åt ansiktshuden, Filler Code baserar sig på entsymologi och fyller rynkorna och Time of Ritual kombinerar spa-världen och effektiva produkter.

Soita ja varaa aika!

040 556 0374

Avoinna:

Tiistaista perjantaihin 9-17
Illat ja lauantait sopimuksen mukaan

Kauppiaskatu 16
21600 Parainen