Erikoiskasvohoidot

 

 

Hemmottelevia hoitoja ja asiantuntevaa palvelua

Laitehoidot

Caretech Hydrogen

Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä. Hoidot ovat mielyttävän tutuisia, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen.

Infuzion System

Hoito on nopeatehoinen ja neulaton injektiohoito, jossa hoidetaan esimerkiksi kasvoja, kaulaa, decolteeta ja käsiä. Myös erityisalueet, kuten tummat silmänaluset, nasolabiapoimut ja huultenympärys- juonteet voidaan hoitaa.

Cartech RF - Cryo

Hoito-ohjelma on tehokas hoito, jossa häivytetään hyvin tuloksin silmänympärysalueen ryppyjä ja silmäpusseja sekä esimerkiksi hamsteripusseja, huuliryppyjä, roikkuvaa tai ryppyistä kaulan ihoa.

 

IN17 hapotushoidot

Cinderella Peel on maitohappopohjainen tuhkimokuorinta, joka kirkastaa ihon väriä, supistaa huokosia ja tasoittaa juonteita. CC Peel on atselaiinihappopohjainen kuorinta akneen ja rosaceaan taipuvaiselle epäpuhtaalle iholle.

Mikroneulaus

Hoito soveltuu arpien, juonteiden ja ihon kimmoisuuden hoitoon. Mikroneulaus tehdään 3-4 viikon välein ja sarjahoito toteutetaan noin kolmesta viiteen hoitokertaan, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen lopputulos.

 

Dibi - erikoiskasvohoidot

Räätälöidyt erikoishoidot juuri sinun ihollesi. Age Method on kiinteyttävä kasvohoito, Filler Code on entsymologiaan pohjautuva juonteita täyttävä kasvohoito ja Time of Ritual hoidossa yhdistetään spa-maailma ja tehokkaat tuotteet.

Soita ja varaa aika!

040 556 0374

Avoinna:

Tiistaista perjantaihin 9-17
Illat ja lauantait sopimuksen mukaan

Kauppiaskatu 16
21600 Parainen