Erikoiskasvohoidot

 

 

Hemmottelevia hoitoja ja asiantuntevaa palvelua

Laitehoidot

Caretech Meso

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatiota sekä elektro-osmoosimenelmää, jossa  tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihon kudoksiin. Nobelilla palkittu innovaatio tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle.

Infuzion System

Hoito on nopeatehoinen ja neulaton injektiohoito, jossa hoidetaan esimerkiksi kasvoja, kaulaa, decolteeta ja käsiä. Myös erityisalueet, kuten tummat silmänaluset, nasolabiapoimut ja huultenympärys- juonteet voidaan hoitaa.

Cartech RF - Cryo

Hoito-ohjelma on tehokas hoito, jossa häivytetään hyvin tuloksin silmänympärysalueen ryppyjä ja silmäpusseja sekä esimerkiksi hamsteripusseja, huuliryppyjä, roikkuvaa tai ryppyistä kaulan ihoa.

 

BTB13 Skin therapy kasvohoidot

BTB13 perustuu suomalaiseen innovaatioon aktiiviyhdisteestä, joka suojaa ihosoluja, edistää solujen tervettä toimintaa ja vilkastuttaa solu-uusiutumista. BTB13 yhdiste on kehitetty ja sen vaikutukset on kliinisesti todennettu oululaisen kantasolututkimusryhmän tutkimuksissa. BTB13 sopii myös herkän ihon hoitoon.

Mikroneulaus

Hoito soveltuu arpien, juonteiden ja ihon kimmoisuuden hoitoon. Mikroneulaus tehdään 3-4 viikon välein ja sarjahoito toteutetaan noin kolmesta viiteen hoitokertaan, jotta saavutettaisiin paras mahdollinen lopputulos.

 

Dibi - erikoiskasvohoidot

Räätälöidyt erikoishoidot juuri sinun ihollesi. Age Method on kiinteyttävä kasvohoito, Filler Code on entsymologiaan pohjautuva juonteita täyttävä kasvohoito ja Time of Ritual hoidossa yhdistetään spa-maailma ja tehokkaat tuotteet.

Soita ja varaa aika!

040 556 0374

Avoinna:

Tiistaista perjantaihin 9-17
Illat ja lauantait sopimuksen mukaan

Kauppiaskatu 16
21600 Parainen